20-23 вересня 2022 року у м. Одеса відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів».
Конференція цього року зібрала близько 100 представників організаційного комітету, наукових дослідників, представників бізнесу та промисловості більш ніж 7 країн – України, Великобританії, Китаю, Туреччини, Болгарії, Польщі, Грузії, Сербії, Об’єднаних Арабських Еміратів тощо.
У конференції взяли участь близько 80 вчених – лідерів наукового співтовариства більшості регіонів України та світу та більше 40 представників промисловості з 12 харчових та переробних підприємств України.
Під час конференції відбулися пленарні засідання, організована робота круглого столу «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку». Конференція була націлена також на привернення уваги влади і суспільства до проблем науковців і розвитку науки в Україні в цілому, пошуку шляхів ефективної комунікації між наукою і бізнесом, представниками харчових та переробних підприємств, органами влади. Обговорювались новітні технологічні рішення, спрямовані на зростання якості, ефективності та доходності виробництва у харчовій галузі.
В прикріплених файлах презентації доповідачів МНПК «Технології харчових продуктів і комбікормів 2022».
Zhenkun Cui, Tatiana Manoli
Khvostenko Kateryna, Frank Vriesekoop
Leonid Kaprelyants
Omer Said Toker, Seyma Ozonuk, Cengiz Altop
Качамаков Пламен
Постолатій Ірина
Топораш Ірина