Організаційний комітет

Президія:

Богдан ЄГОРОВ, д.т.н., проф., президент Одеського національного технологічного університету;

Надія ДЕЦ, к.т.н., доцент, в.о.ректора Одеського національного технологічного університету;

Ольга ОЛЬШЕВСЬКА, к.т.н., доцент, проректор з наукової роботи і міжнародних звʼязків Одеського національного технологічного університету.

Голова:

Сергій СОЦ, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту Зернового,переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А.Богомаза.

 

Заступники Голови:

Ірина СОЛОНИЦЬКА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського;

Тетяна ШАРАХМАТОВА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Гришина.

 

Члени:

Andrzej Kowalski, Professor PhD hab. Директор Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;

Lali Даніеловна Еланідзе, доктор харчових технологій, Інститут харчових технологій Телавського державного университету ім. Я. Гогебашвілі, Грузія;

Marek Wigier, PhD dr., заступник директора з багаторічної програми Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;

Olivera Djuragic, PhD dr., Директор Інституту харчових технологій Університету в Новий Сад, Сербія;

Piter Surai, Dr. of Sce., The University of Glasgo, Scotland, UK;

Стефан Георгієв Драгоєв, чл. кор. проф. д.т.н. інж., заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в Пловдіві, Болгарія;

Яків ВЕРХІВКЕР, д.т.н., проф., Кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом;

Геннадій ДІДУХ, к.т.н., доцент.,в.о  зав. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування;

Олег ГАПОНЮК, д.т.н., проф., зав. кафедри технологічного обладнання зернових виробництв, ОНТУ;

Дмитро ЖИГУНОВ, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;

Антоніна КАПУСТЯН, д.т.н., проф., зав. кафедри Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій, ОНТУ;

Олена КОВАЛЕНКО, д.т.н., проф.,  Кафедра екології, води та природоохоронних технологій, ОНТУ;

Ганна КОРКАЧ, д.т.н., проф.,  технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;

Алла МАКАРИНСЬКА, д.т.н., проф.,  зав. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;

Наталя ПОВАРОВА, к.т.н., доцент.,  Кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;

Оксана САВІНОК, к.т.н., доцент., зав. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;

Ганна САРКІСЯН, д.т.н., проф.,  Кафедра туристичного бізнесу та рекреації, ОНТУ;

Дмитро СКРИПНІЧЕНКО, к.т.н., доцент., зав. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;

Георгій СТАНКЕВИЧ, д.т.н., проф.,  кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;

Любов ТЕЛЕЖЕНКО, д.т.н., проф.,  кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ;

Наталія ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф.,  кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;

Оксана ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., зав. кафедри Кафедра технології вина та сенсорного аналізу, ОНТУ.