Президія:
Богдан ЄГОРОВ, д.т.н., проф., президент Одеського національного технологічного університету;
Надія ДЕЦ, к.т.н., доцент, в.о.ректора Одеського національного технологічного університету;
Ольга ОЛЬШЕВСЬКА, к.т.н., доцент, проректор з наукової роботи і міжнародних звʼязків Одеського національного технологічного університету.
Голова:
Сергій СОЦ, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту Зернового,переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А.Богомаза.
Заступники Голови:
Ірина СОЛОНИЦЬКА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського;
Тетяна ШАРАХМАТОВА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Гришина.
Члени:
Andrzej Kowalski, Professor PhD hab. Директор Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;
Lali Даніеловна Еланідзе, доктор харчових технологій, Інститут харчових технологій Телавського державного университету ім. Я. Гогебашвілі, Грузія;
Marek Wigier, PhD dr., заступник директора з багаторічної програми Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;
Olivera Djuragic, PhD dr., Директор Інституту харчових технологій Університету в Новий Сад, Сербія;
Piter Surai, Dr. of Sce., The University of Glasgo, Scotland, UK;
Стефан Георгієв Драгоєв, чл. кор. проф. д.т.н. інж., заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в Пловдіві, Болгарія;
Яків ВЕРХІВКЕР, д.т.н., проф., Кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом;
Геннадій ДІДУХ, к.т.н., доцент.,в.о зав. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування;
Олег ГАПОНЮК, д.т.н., проф., зав. кафедри технологічного обладнання зернових виробництв, ОНТУ;
Дмитро ЖИГУНОВ, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;
Антоніна КАПУСТЯН, д.т.н., проф., зав. кафедри Кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій, ОНТУ;
Олена КОВАЛЕНКО, д.т.н., проф., Кафедра екології, води та природоохоронних технологій, ОНТУ;
Ганна КОРКАЧ, д.т.н., проф., технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;
Алла МАКАРИНСЬКА, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;
Наталя ПОВАРОВА, к.т.н., доцент., Кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;
Оксана САВІНОК, к.т.н., доцент., зав. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;
Ганна САРКІСЯН, д.т.н., проф., Кафедра туристичного бізнесу та рекреації, ОНТУ;
Дмитро СКРИПНІЧЕНКО, к.т.н., доцент., зав. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;
Георгій СТАНКЕВИЧ, д.т.н., проф., кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;
Любов ТЕЛЕЖЕНКО, д.т.н., проф., кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ;
Наталія ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;
Оксана ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., зав. кафедри Кафедра технології вина та сенсорного аналізу, ОНТУ.