Організаційний комітет

Президія:

Лариса ІВАНЧЕНКОВА, д.т.н., проф., ректор Одеського національного технологічного університету;

Богдан ЄГОРОВ, д.т.н., професор, академік НААН України, заслужений діяч науки і техніки України,
Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки, радник ректора ОНТУ;

Ольга ОЛЬШЕВСЬКА, к.т.н., доцент, проректор з наукової роботи і міжнародних звʼязків Одеського національного технологічного університету.

Голова:

Сергій СОЦ, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту Зернового,переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А.Богомаза.

 

Заступники Голови:

Ірина СОЛОНИЦЬКА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського;

Тетяна ШАРАХМАТОВА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Гришина.

 

Члени:

Andrzej KOWALSKI, Professor PhD hab, директор Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;

Lali Даніеловна ЕЛАНІДЗЕ, доктор харчових технологій, Інститут харчових технологій Телавського державного університету ім. Я. Гогебашвілі, Грузія;

Marek WIGIER, PhD dr., заступник директора з багаторічної програми Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;

Olivera DJURAGIC, PhD dr., Директор Інституту харчових технологій Університету в Новий Сад, Сербія;

Piter SURAI, Dr. of Sci., The University of Glasgo, Scotland, UK;

Стефан Георгієв ДРАГОЄВ, чл.-кор., проф. д.т.н. інж., заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в Пловдіві, Болгарія;

Яков ВЕРХІВКЕР, д.т.н., проф., проф. кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, ОНТУ;

Геннадій ДІДУХ, к.т.н., доц., зав. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ;

Олег ГАПОНЮК, д.т.н., проф., зав. кафедри технологічного обладнання зернових виробництв, ОНТУ;

Дмитро ЖИГУНОВ, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;

Антоніна КАПУСТЯН, д.т.н., проф., зав. кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій, ОНТУ;

Олена КОВАЛЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри екології, води та природоохоронних технологій, ОНТУ;

Ганна КОРКАЧ, д.т.н., проф., проф. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ;

Алла МАКАРИНСЬКА, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;

Наталя ПОВАРОВА, к.т.н., доц., доц. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;

Оксана САВІНОК, к.т.н., доц., зав. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ;

Ганна САРКІСЯН, д.е.н., проф., проф. кафедри туристичного бізнесу та рекреації, ОНТУ;

Дмитро СКРИПНІЧЕНКО, к.т.н., доц., зав. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;

Георгій СТАНКЕВИЧ, д.т.н., проф., проф. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ;

Любов ТЕЛЕЖЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ;

Наталія ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ;

Оксана ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., зав. кафедри технології вина та сенсорного аналізу, ОНТУ;

Ігор КУСТОВ, к.т.н., доц. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ.