Президія:
Лариса ІВАНЧЕНКОВА, д.т.н., проф., ректор Одеського національного технологічного університету;
Богдан ЄГОРОВ, д.т.н., професор, академік НААН України, заслужений діяч науки і техніки України,
Лауреат державної премії України в галузі науки і техніки, радник ректора ОНТУ;
Ольга ОЛЬШЕВСЬКА, к.т.н., доцент, проректор з наукової роботи і міжнародних звʼязків Одеського національного технологічного університету.
Голова:
Сергій СОЦ, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту Зернового,переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А.Богомаза.
Заступники Голови:
Ірина СОЛОНИЦЬКА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту готельно-ресторанного і туристичного бізнесу та енології ім. О.О. Преображенського;
Тетяна ШАРАХМАТОВА, к.т.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Гришина.
Члени:
Andrzej KOWALSKI, Professor PhD hab, директор Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща;
Lali Даніеловна ЕЛАНІДЗЕ, доктор харчових технологій, Інститут харчових технологій Телавського державного університету ім. Я. Гогебашвілі, Грузія; Marek WIGIER, PhD dr., заступник директора з багаторічної програми Інституту сільськогосподарської та продовольчої економіки – Національний дослідницький інститут у Варшаві, Польща; Olivera DJURAGIC, PhD dr., Директор Інституту харчових технологій Університету в Новий Сад, Сербія; Piter SURAI, Dr. of Sci., The University of Glasgo, Scotland, UK; Стефан Георгієв ДРАГОЄВ, чл.-кор., проф. д.т.н. інж., заступник ректора з наукової діяльності та бізнес-партнерства Університету харчових технологій в Пловдіві, Болгарія; Яков ВЕРХІВКЕР, д.т.н., проф., проф. кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, ОНТУ; Геннадій ДІДУХ, к.т.н., доц., зав. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ; Олег ГАПОНЮК, д.т.н., проф., зав. кафедри технологічного обладнання зернових виробництв, ОНТУ; Дмитро ЖИГУНОВ, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ; Антоніна КАПУСТЯН, д.т.н., проф., зав. кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій, ОНТУ; Олена КОВАЛЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри екології, води та природоохоронних технологій, ОНТУ; Ганна КОРКАЧ, д.т.н., проф., проф. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ; Алла МАКАРИНСЬКА, д.т.н., проф., зав. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ; Наталя ПОВАРОВА, к.т.н., доц., доц. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ; Оксана САВІНОК, к.т.н., доц., зав. кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, ОНТУ; Ганна САРКІСЯН, д.е.н., проф., проф. кафедри туристичного бізнесу та рекреації, ОНТУ; Дмитро СКРИПНІЧЕНКО, к.т.н., доц., зав. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ; Георгій СТАНКЕВИЧ, д.т.н., проф., проф. кафедри технології зерна і комбікормів, ОНТУ; Любов ТЕЛЕЖЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування, ОНТУ; Наталія ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., проф. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, ОНТУ; Оксана ТКАЧЕНКО, д.т.н., проф., зав. кафедри технології вина та сенсорного аналізу, ОНТУ; Ігор КУСТОВ, к.т.н., доц. кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, ОНТУ. |