Круглий стіл «Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі»

Круглий стіл

«Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі»

відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025»

26 вересня 2025 року о 14.00

 

місце проведення

Одеський національний технологічний університет

вул. Канатна, 112, ауд. А -234

!!!проведення круглого столу планується у змішаному режимі

(offline та online у форматі Zoom)

 

Модератор круглого столуКапустян Антоніна Іванівна,

д.т.н., проф.,завідувачка кафедрою Харчової хімії, експертизи та біотехнологій

Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)

Програма круглого столу 2025

 2

Зареєструватись на захід можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIo7uMp_7j_Xp69XgDabIq94l3TFTPJI4KR0HqgJtyOz9KbA/viewform?usp=sharing&ouid=111402098373053029826