Круглий стіл
«Актуальні проблеми управління якістю та безпечністю в харчовій галузі»
відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2025»
26 вересня 2025 року о 14.00
місце проведення
Одеський національний технологічний університет
вул. Канатна, 112, ауд. А -234
!!!проведення круглого столу планується у змішаному режимі
(offline та online у форматі Zoom)
Модератор круглого столу – Капустян Антоніна Іванівна,
д.т.н., проф.,завідувачка кафедрою Харчової хімії, експертизи та біотехнологій
Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)
Програма круглого столу 2025
Зареєструватись на захід можна за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIo7uMp_7j_Xp69XgDabIq94l3TFTPJI4KR0HqgJtyOz9KbA/viewform?usp=sharing&ouid=111402098373053029826