Постерна сесія 2025

 

ПОСТЕРИ

  1. РОЗРОБКА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ПАКУВАННЯ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ

Верхівкер Я.Г., д.т.н., проф., Пилипенко Л.М., д.т.н., проф., Мірошніченко О.М., к.т.н., доцент

  1. ЧОРНА ЛЬВИНКА – АЛЬТЕРНАТИВНА БІЛКОВА СИРОВИНА У КОРМОВИРОБНИЦТВІ

Макаринська А.В., д.т.н., доц., Козак О.А., асп., Ворона Н.В., к.т.н, доц.

  1. СВІТОВИЙ ТА УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК СОРГО: ВИРОБНИЦТВО, ТРЕНДИ ТА ВИКЛИКИ

Соколовська О.Г., к.т.н., доц., Валевська Л.О., к.т.н., доц.

  1. СИРИ З ТЕРМОПЛАСТИФІКАЦІЄЮ (PASTA FILATA, STRETCHING,  ВИТЯЖНІ СИРИ): КЛАСИФІКАЦІЯ ТА СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ

Клименко О.Г., асп., Ткаченко Н.А., д.т.н., проф.

  1. CRAFT CHEESE PRODUCTION IN UKRAINE: PRESENT AND FUTURE

Дідух Е.Г., асп., Чагаровський О.П., д.т.н., проф.