Результати Міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2022”

20-23 вересня  2022 року у м. Одеса відбулася щорічна  Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів».

Конференція цього року зібрала близько 100 представників організаційного комітету, наукових дослідників, представників бізнесу та промисловості більш ніж 7 країн – України, Великобританії, Китаю, Туреччини, Болгарії, Польщі, Грузії, Сербії, Об’єднаних Арабських Еміратів тощо. 

У конференції взяли участь близько 80 вчених – лідерів наукового співтовариства більшості регіонів України та світу та більше 40  представників промисловості з 12 харчових та переробних підприємств України.

Під час конференції відбулися пленарні засідання, організована робота круглого столу «Крафтові сири та натуральна косметика: сьогодення і перспективи розвитку». Конференція була націлена також на привернення уваги влади і суспільства до проблем науковців і розвитку науки в Україні в цілому, пошуку шляхів ефективної комунікації  між наукою і бізнесом, представниками харчових та переробних підприємств, органами влади. Обговорювались новітні технологічні рішення, спрямовані на зростання якості, ефективності та доходності виробництва у харчовій галузі.

В прикріплених файлах презентації доповідачів МНПК «Технології харчових продуктів і комбікормів 2022».

Zhenkun Cui, Tatiana Manoli

Khvostenko Kateryna, Frank Vriesekoop

Leonid Kaprelyants

Omer Said Toker, Seyma Ozonuk, Cengiz Altop

Качамаков Пламен

Постолатій Ірина

Топораш Ірина

Безымянный 12 3 4 6 7 8 911 12 1416 17 18 1921 22 23изображение_viber_2022-09-28_13-56-23-626изображение_viber_2022-09-28_13-56-13-478изображение_viber_2022-09-28_13-56-07-074изображение_viber_2022-09-28_13-55-58-32220