Результати круглого столу «Гастрофізика, як нова наука про харчування»

       В рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2021»  22 вересня 2021 року під керівництвом д.т.н., професора Тележенко Л.М. був проведен круглий стіл на тему: «Гастрофізика, як нова наука про харчування».

     Модератор, доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ (ОНАХТ), к.т.н. Козонова Ю.О. розповіла про можливості застосування прийомів гастрофізики для підвищення ефективності роботи закладів ресторанного господарства та провела майстер-клас з  мозкового штурму (brainstorm) на тему: «Нейрогастрономія як фактор впливу на споживання продуктів».

242447275_4097705350341480_6002045653837487282_n