2024 рік
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2024
-
Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
-
Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
-
Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
-
Крафтові технології виробництва харчових продуктів, як інструмент регіонального розвитку та магнітів туристичного бізнесу. Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону.
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції. Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2022 рік
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2022
-
Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
-
Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
-
Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
-
Крафтові технології виробництва харчових продуктів, як інструмент регіонального розвитку та магнітів туристичного бізнесу. Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону.
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції. Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2021 рік
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2021
-
Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
-
Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
-
Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини , новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2020 рік
ПРОБЛЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ 2020
-
Digital – технології в харчовій промисловості і технологіях
-
Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об’єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону
-
Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики
ПРОБЛЕМАТИКА НАУКОВИХ ШКІЛ
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини , новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2019 рік
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів та гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2018 рік
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів та гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2017 рік
-
Технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів. Інновації у виробництві anti-age косметики.
-
Наукові основи технології переробки тваринної сировини, новітні технології нових видів м’ясних продуктів й гідробіонтів.
-
Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування. Актуальні проблеми технологій ресторанного і оздоровчого харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Безпечні технології консервування.
-
Інноваційні технології переробки вторинних продуктів харчових виробництв на продукти зі спеціальними властивостями. Виноробство в контексті світових трендів.
2016 рік
-
Актуальні проблеми розвитку, технологічний аудит та екологічні аспекти харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарської і кондитерської промисловості. Прогнозування розвитку технологій виробництва функціональних харчових продуктів з метою одержання якісної безпечної продукції.
-
Новітні технології молочних, олійно-жирових і парфумерно-косметичних продуктів.
-
Сучасні технології та обладнання для поліпшення якості води у харчовій галузі. Управління якістю води у виробництві продуктів харчування.
-
Біотехнологія в харчових виробництвах – розвиток, проблеми. Нанотехнології.
-
Стан і перспективи виноградарства і виноробства України в контексті світових трендів.
-
Інноваційні технології продуктів лікувально-профі-лактичного харчування і ресторанного господарства.
2015 рік
-
Актуальні проблеми розвитку харчової, зернопереробної, комбікормової, хлібопекарної і кондитерської промисловості.
-
Нове в технології, обладнанні, контролю якості, автоматизації харчових й зернопере-робних підприємств, а також елеваторів і комбікормових заводів.
-
Проблеми якості, харчової цінності та безпеки продукції підприємств галузей.
-
Нові технічні та технологічні рішення у переробці харчової сировини, біотехнологічні аспекти виробництва харчових продуктів.
-
Інноваційні технології продуктів лікувально-профілактичного харчування і ресторанного господарства.
-
Сучасні методи контролю, стандартизація та сертифікація сировини та харчових продуктів.
-
Проблеми екології, енерго- та ресурсозбе-реження.
-
Економічні аспекти та менеджмент харчових та зернопереробних виробництв.