Модератор – д.т.н., зав. кафедрою Харчової хімії та експертизи Антоніна Іванівна Капустян.
У роботі заходу брали участь близько 100 учасників, включаючи представників галузевого державного контролю, освіти, органів сертифікації, виробників та студентів.
Результатом проведення круглого столу провідним науковцем, завідувачкою кафедри харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету (Одеська національна академія харчових технологій), м. Одеса, д.т.н. Капустян А.І. стало 7 спікерів, які виступили із актуальними доповідями для харчової галузі.
Відбулося обговорення болючих та спірних питань для виробників харчової галузі за тематикою заходу, обговорення горизонтів для працевлаштування студентів та актуальності спеціальності “Технологічна експертиза та безпека харчової продукції”.